Comida Communication

Mite teemme


Comida Communication Oy on vuonna 2004 perustettu hyvään ruokaan ja juomaan, matkailuun, tieteeseen ja kirjoihin erikoistunut viestintätoimisto. Kirjoitamme asioista, joista olemme kiinnostuneita ja jotka myös tunnemme.

Ruoka ja matkailu ovat Comidan leipälaji. Tiedämme, missä syödään ja majoitutaan hyvin, missä kannattaa tehdä ostoksia. Tunnemme eri ruokakulttuurit ja keittiöt. Osaamme kertoa niistä rennosti asian siitä kärsimättä.

Tietämyksemme perustuu omaan kokemukseen. Kierrämme jatkuvasti ympäri maailmaa näkemässä ja kokemassa uutta sekä tapaamassa kiinnostavimpia henkilöitä.

Kirjoittamisen lisäksi hallitsemme valokuvaamisen, graafisen suunnittelun sekä sisällön paketoinnin eri muotoihin, kuten lehdiksi, kirjoiksi, julkaisuiksi ja tv-ohjelmiksi.
Keitä olemme

Asiakkaita:

Ruoka- ja matkailu: Aromi, Maku, Optio, Kauppalehti, Aamulehti, Blue1 Dream, Divaani, Menu, Etiketti.

Tiede: Tiede, Aamulehti

Järjestöt: Suomen Kalankasvattajaliitto
(Suomen Kalankasvattaja - Fiskodlaren), Pro Kala (Kala & Kauppa)

Mika Remes


Toimitusjohtaja / Toimittaja

Monipuolinen kirjoittaja, joka hallitsee hyvin myös valokuvauksen ja graafisen suunnittelun.

Asiakkaita:

Ruoka- ja matkailu: Kauppalehti Optio, Kauppalehti, Matkaopas

Kirjat: Readme, Otava, Atena

TV: Metronome, Van Der Media, TV2, TV1, Broadcasters

Mikko Takala


Toimittaja

Toimittaja, jonka erityisosaamisalueita ovat ravintolat ja ruoanlaitto. Kirjoittaa myös runsaasti matkajuttuja. Julkaissut useita keittokirjoja. Mukana useissa television ruokaohjelmissa toimittajana.

Asiakkaita:

Kauppalehti Optio, Kauppalehti, Aamulehti, Iltalehti,
Helsingin Sanomat, Sanoma Magazines, Otavamedia.

Tommi Anttonen


Valokuvaaja

Monipuolinen valokuvaaja, joka suunnittelee lisäksi ulkoasuja ja taittaa.

Comida Communication Oy

Comida Communication Oy on vuonna 2004 perustettu hyvään ruokaan ja juomaan, matkailuun, tieteeseen ja kirjoihin erikoistunut viestintätoimisto. Kirjoitamme asioista, joista olemme kiinnostuneita ja jotka myös tunnemme...

Uutiset

Gaijin on Suomen menestyneimpien keittiömestastareiden, Tomi Björckin ja Matti Wikbergin, ravintola, joka yhdistelee modernilla tavalla Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan makuja...

Galleria